Антъни Джошуа ще се бие срещу Роберт Хелениус в Лондон

...
Антъни Джошуа ще се бие срещу Роберт Хелениус в Лондон
Коментари Харесай

Роберт Хелениус замества Уайт срещу Джошуа тази събота

Антъни Джошуа ще се бие против Роберт Хелениус в Лондон в събота, откакто финландският боксьор се оказа късен заместител на изгорелия за срещата Дилиан Уайт. Насроченият за 12 август напълно английски конфликт в тежка категория бе анулиран предишния уикенд, когато „ спорни аналитични резултати “ бяха засечени в допинг тест на Уайт, който даде обещание да почисти името си.


39-годишният Хелениус се би в родината си в събота, само че одобри предизвикването да се изправи против някогашния повторен международен първенец в тежка категория.

„ Това не бе в сюжета. Уважавам Хелениус и, мога да кажа, че почитам всеки един боксьор, без значение мъж или жена, който се качва на кръга. Изцяло фокусиран съм върху успеха. Мога да направя крачки към по-големи и по-добри неща, само че пътната карта има спирка – събота вечер. Нека по-добрият победи “, съобщи Ей Джей.

Хелениус, който има 32 триумфа и четири загуби в 36 професионални мача, бе нокаутиран в първи рунд на мача си с Дионтей Уайлдър през октомври. „ Аз съм същински викинг, който е подготвен да се изправя пред всяко едно предизвикателство във всеки един миг. Това не беше опция, която щях да подмина с лека ръка. Възнамерявам да се възползвам оптимално от нея! “, закани се скандинавецът. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР