Антъни Джошуа се изправя срещу Джърмейн Франклин в лондонската зала

...
Антъни Джошуа се изправя срещу Джърмейн Франклин в лондонската зала
Коментари Харесай

Антъни Джошуа се завръща на боксовия ринг

Антъни Джошуа се изправя против Джърмейн Франклин в лондонската зала " О2 сцена " довечера, малко след среднощ българско време.

И промоутърът Еди Хърн, и самият Джошуа дефинираха като предопределен за кариерата на някогашния първенец идния двубой с Франклин. Изненадващо или не, AJ записа рекордно персонално тегло на формалния кантар в петък - 115.8 кг. Това не кореспондира с упованията на експертите преди мача, а и с обстоятелството, че Джошуа към този момент работи с нов треньор - Дерик Джеймс.

Антъни е изправен пред задачата да реализира наложителна победа, която да му отвори пътя към атакуването на международна купа за трети път. Това е първата му боксова среща от 12 декември 2015 година насам, която не е за някоя от четирите шампионски пояса - тогава той надделя Дилиън Уайт, а четири месеца по-късно нокаутира Чарлс Мартин във втория рунд за първия си трофей на IBF.

Последният мач на британска почва с присъединяване на Джошуа беше първата му загуба от Александър Усик на стадиона на Тотнъм на 25 септември 2021 година, а реваншът - още веднъж изгубен с решение - се организира в Саудитска Арабия.

Джърмейн Франклин беше в серия от 21-0, преди да загуби с разграничено съдийско решение на 26 ноември предходната година от Дилиън Уайт. Сега той се изправя против различен топ английски войник, а възможностите му за триумф не наподобяват огромни.
 Еди Хърн към този момент мисли за мач Джошуа - Фюри
Еди Хърн към този момент мисли за мач Джошуа - Фюри

Всичко зависи от изхода на мача против Франклин в събота
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР