Антъни Джошуа продължава да ближе рани след поражението от Олександър

...
Антъни Джошуа продължава да ближе рани след поражението от Олександър
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: Гневът в мен не спира да расте и това ме зарежда


Антъни Джошуа продължава да ближе рани след провалянето от Олександър Усик за поясите на IBF, IBO, WBA и WBO през септември, само че британецът е безапелационен, че гневът от загубата не стопира да пораства в него, с цел да го стимулира в допълнение за идния реванш.

Осъзнавам, че можеше да бъда по-добър онази вечер. Винаги е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи, само че в сърцето и душата, в мозъка и тялото в действителност усещам, че можех да дам доста повече. Бесен съм! Гневът в мен пораства, само че това ме зарежда всеки ден “, сподели „ Ей Джей “ пред BBC.

32-годишният тежкоатлет губи за повторно шампионския си статут след шока от Анди Руиз през 2019 година, а това накара мнозина да се съмняват в качествата му, тъй като и в двата случая съперниците му не бяха мощните на деня, като Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. Но, до момента в който Руиз се трансформира в еднодневен първенец, то Усик е човек, който покорява безапелационно две обособени тегови категории.

Очакванията за реванша с украинеца са за март идната година, само че към момента се чуват клюки, съгласно които Джошуа би могъл да отстъпи за малко, с цел да може да забележим мач за безспорната шампионска купа с „ Циганския крал “. Това обаче на нас ни се коства малко евентуално.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР