Антъни Джошуа постигна една от най-бляскавите победи в кариерата си,

...
Антъни Джошуа постигна една от най-бляскавите победи в кариерата си,
Коментари Харесай

Безмилостен Антъни Джошуа попиля Франсис Нгану!

Антъни Джошуа реализира една от най-бляскавите победи в кариерата си, откакто унищожи и евентуално завърши боксовото занятие на високо равнище на Франсис Нгану.

Ей Джей прати в нокдаун някогашния първенец в тежка категория на UFC в първия рунд, след което още един път във втория. Камерунецът сподели “сърце ” и се изправи, само че единствено с цел да бъде препариран още веднъж и пратен изрично на земята за общо трети път, с което беше комплициран безапелационен завършек на дуела.

Нгану си повдигна акциите с блестящата борба против Тайсън Фюри, която загуби, само че завоюва благосклонностите на почитателите и даже беше победител в очите на доста от феновете. Джошуа обаче го унищожи за по-малко от шест минути и се завърна на върха във всеобщото мнение на феновете на тежка категория.

Джошуа към този момент има 28 професионални победи и 3 провали, а това беше 25-ият му нокаут. Нгану записа втора загуба във втория си боксов мач, само че въпреки всичко те са против Тайсън Фюри и Ей Джей - двама от тримата най-хубави в занаята.

Първи рунд

В първите минути и двамата пробваха леви прави и леви крошета, само че не можеха да намерят задачата. Все отново сътвориха предпоставки за дуел на високо движение и с доста замени. В 55-ата секунда фантастична композиция ляв-десен прав (левият прав беше за замаскиране на последващата атака) на Джошуа прати Нгану на земята и наелектризира публиката.

Втори рунд

Джошуа пласира мощен десен прав в лицето на Нгану и във втория рунд, а камерунецът се опита да се избави с клинч. Бившият първенец на UFC обаче не можеше да допре съперника си, без значение от опитите. Втора невероятна композиция десен-ляв прав на Джошуа реализира втори нодкаун, а единствено секунди по-късно Ей Джей към този момент довърши заличаването на съперника си,

В страховит подгряващ мач Джоузеф Паркър два пъти беше пращан в нокдаун, само че въпреки всичко съумя да надделее над Джилей Джанг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР