Антъни Джошуа постигна една от най-бляскавите победи в кариерата си,

...
Антъни Джошуа постигна една от най-бляскавите победи в кариерата си,
Коментари Харесай

Антъни Джошуа с бърза победа в два рунда

Антъни Джошуа реализира една от най-бляскавите победи в кариерата си, откакто унищожи и евентуално завърши боксовото занятие на високо равнище на Франсис Нгану. 

Ей Джей прати в нокдаун някогашния първенец в тежка категория на UFC в първия рунд, след което още един път във втория. Камерунецът сподели “сърце ” и се изправи, само че единствено с цел да бъде препариран още веднъж и пратен изрично на земята за общо трети път, с което беше комплициран безапелационен завършек на дуела, предава Спортал. 

Нгану си повдигна акциите с блестящата борба против Тайсън Фюри, която загуби, само че завоюва благосклонностите на почитателите и даже беше победител в очите на доста от феновете. Джошуа обаче го унищожи за по-малко от шест минути и се завърна на върха във всеобщото мнение на феновете на тежка категория.

Джошуа към този момент има 28 професионални победи и 3 провали, а това беше 25-ият му нокаут. Нгану записа втора загуба във втория си боксов мач, само че въпреки всичко те са против Тайсън Фюри и Ей Джей - двама от тримата най-хубави в занаята.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР