Антъни Джошуа победи Джърмейн Франклин с единодушно решение. След боя

...
Антъни Джошуа победи Джърмейн Франклин с единодушно решение. След боя
Коментари Харесай

Джошуа: Ще ме видите пак лятото, искам Фюри

Антъни Джошуа победи Джърмейн Франклин с единомислещо решение. След багра той прикани Тайсън Фюри да се свърже с екипа му и да провеждат идната огромна борба през лятото. 

" Чуйте, последният път като хванах микрофон след пердах беше същински безпорядък, в този момент съм спокоен ", показа Джошуа, шегувайки се за обстановката след багра му с Усик.

" Оценявам всеки един, който пристигна довечера. Тук в кръга силата е друга и скърбя за сцените, не би трябвало да гледате такива неща. Уважавам Джърмейн, ние сме спортсмени. Благодаря на всички ", добави той.

" Победата беше значима. Някой различен може да го нокаутира, допускам. Той има добър жанр и се показа доста добре. Трябваше да го нокаутирам, само че какво да кажа. Това е, мислим за идващия пердах. Когато боксьори идват да се борят с мен идват окуражени. Той е тук да се потвърди. Трябваше да го нокаутирам. Не проследявам килограмите си, не се безпокоя за това, упражнявам и чувствам добре тялото си ", разкри Джошуа.

" Опитваме се да дадем това което желаят почитателите. Какво желаят те? Казаха Фюри нали? Топката е в неговия двор. Знае къде да ни откри. За мен ще е част да се удрям за купите. Имахме диалози преди и дано да го създадем. Няма да ставаме по-млади. Нямам самообладание за идващия огромен пердах ", сподели още британецът.

" Ще ме видите лятото ", приключи той. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР