Антъни Джошуа планира да покаже на Кубрат кой е кралят

...
Антъни Джошуа планира да покаже на Кубрат кой е кралят
Коментари Харесай

Джошуа: Пулев ще е освирепял, но ще му покажа кой е бикът на ринга

Антъни Джошуа възнамерява да покаже на Кубрат кой е " кралят на кръга ", когато двамата се изправят един против различен в Кардиф. Мачът за международната купа в тежката категория на бокса е на 28 октомври. Очакват се 80 000 фенове.

Британецът залага поясите си в WBA and IBF. И се закани да направи шоу за уелските почитатели.

Антъни сподели пред Скай спорт за българина:   " Намирам го за много надарен. Той е бронзов медалист от Олимпиада, което демонстрира неговата класа. Той е звезда в своята страна, той е като крал в България. Ще желае да се показа в най-хубава светлина ", изрече се кавалерски машината от мускули.

" Каквото и да виждам по YouTube, противниците ми постоянно дават 30 % от горната страна. Ще съм квалифициран за гладен и освирепял Пулев ", призна си AJ.

Мачът на Кобрата против Владимир Кличко от 2014 година съществено респектира Джошуа.

" Той е имал Владимир за противник, а хората не помнят това. Трябва да съм стъпил на земята. Защитавам международна купа, а това е сериозна работа ", сподели Антъни, който изпитва същинско удивление към украинеца.

" Ще е велико в Кардиф. Обикновено Америка носи блясъка на борбата, само че тези мачове се случиха на Острова, а това е добре за мен. Също по този начин много пари ще отидат за щедрост ", добави великанът от Уотфорд.

" Той има типичния боксов жанр за Източна Европа. Аз ще би трябвало да му покажа кой е бикът на кръга, кой е кралят на бокса ", добави още непобеденият Антъни Джошуа. Искам да запиша своята победа номер 20 с нокаут номер 20 ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР