Антъни Джошуа обяви мача с Кубрат Пулев за непридвидим“ на

...
Антъни Джошуа обяви мача с Кубрат Пулев за непридвидим“ на
Коментари Харесай

Джошуа: Боят с Пулев е непредвидим

Антъни Джошуа разгласи мача с Кубрат Пулев за „ непридвидим “ на 28 октомври в Кардиф. Световният първенец на IBF, IBO и WBA бе предизвикан от кореспонденти с въпрос, дали българинът не е прекомерно елементарен противник.
„ Говорим за бокс в тежка категория, няма лесни – отвърна британецът. – Едно нехайство и всеки е кадърен да те прати на пода. “

Същеременно Джошуа показва образно, че по никакъв начин не подценява уменията на Кобрата. Шампионът разгласява в обществената мрежа клип от тренировката си, в която показва забележителна експедитивност с крайници. Антъни прави скоростни подскоци на въже, а коментарът му под видеото е: „ Ритъм “. Физическата подготовка боксьорът съчетава и с плуване.
Не е загадка, че и Кобрата поддържа формата с подскоци, само че е фен на дългите кросове и планински преходи.

Същевременно Пулев бе тестван още веднъж от допинг ченгетата. Българинът разгласява своя фотография с документите от теста пред хотел „ Кубрат “ в Германия, където продължава да тренира.
И колкото повече наближава борбата с Джошуа, толкоз от щаба на Кобрата не престават да мълчат за неговата подготовка. Софиянецът има 25 победи и едно проваляне от Владимир Кличко. А противникът му е с впечатляващите 19 триумфа и всичките с нокаут.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР