Антъни Джошуа няма да се върне на ринга повече през

...
Антъни Джошуа няма да се върне на ринга повече през
Коментари Харесай

Решено! Джошуа няма да се боксира повече до края на годината

Антъни Джошуа няма да се върне на кръга повече през тази година, разгласи промоутърът Еди Хърн. Вместо това британеца ще се боксира още веднъж при започване на идната. Matchroom Boxing възнамерява деликатно връщането на звездата на кръга, след двете следващи провали от Олександър Усик.

Ей Джей към този момент се отхвърли от пердах с Тайсън Фюри, който му предложи да се срещнат при започване на декември. Джошуа е с 3 загуби от последните си 5 мача и би трябвало да обмисли деликатно разновидностите си.

Следващият противник на Джошуа може да е Дионтей Уайлдър. Бронзовия бомбардировач завоюва при завръщането си на кръга против Роберт Хелениус предходната събота. Уайлдър нокаутира финландеца още в първи рунд.

„ Джошуа против Уайлдър може да е най-големият мач в бокса, тъй като някой ще нокаутира другия в този мач “, разгласи Хърн пред Fight Hub TV. „ Това е конфликт, който гледаш с необятно отворени очи. Джошуа ще се завърне доста рано при започване на идната година. Искам да го видя в деяние още веднъж “, добави Хърн.

Думите не изясниха какво значи това за милионния контракт на Джошуа с DAZN. През юни 33-годишният войник парафира договор за 90 млн. паунда с платформата за два багра на година. През тази година Ей Джей е излизал на кръга един път – загубата от Усик през август.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР