Антъни Джошуа няма да подпише скоро договор за бой с

...
Антъни Джошуа няма да подпише скоро договор за бой с
Коментари Харесай

Джон Фюри: От щаба на Джошуа нямат логично обяснение защо не искат този мач

Антъни Джошуа няма да подпише скоро контракт за пердах с Тайсън Фюри, тъй като по този метод може да направи " финансово самоубийство ". Това е мнението на бащата на Тайсън Фюри - Джон. Той не има вяра, че тима на Ей Джей ще му разреши да се въвлече в сходен мач. Очакваше се " Битката за Британия " да е на 3-и декември, само че това е малко евентуално да се слуи в този момент.

На няколко пъти Циганския цар поставяше ултиматуми на Джошуа, само че договор по този начин и няма. Възрастният Фюри не вижда, по какъв начин сходна договорка може да се уреди.

" Мога да схвана за какво те протакат с контракта. Той е тяхното златно момче ", разгласи Джон Фюри пред " Дейли Мейл ". " Загуба от Тайсън Фюри финансово... Това ще е финансово самоубийство, нали? Затова те не желаят подобен мач ".

Татко Фюри твърди, че сина му ще разбере, в случай че Джошуа откаже, с цел да бъде повече време със фамилията, след тежката загуба от Олександър Усик.

" Ако бях аз трябваше да изляза с разумно пояснение. Просто да кажа, че не съм подготвен. След загуба, човек има потребност от време, с цел да се окопити. Време със фамилията си. Подобно нещо бих схванал и то е истина. Не разбирам, за какво обаче Джошуа не сподели това ", добавя Джон Фюри.

" Според мен Джошуа има подозрения за подобен пердах. Те имат контракта към този момент съвсем месец. Нищо не се случи. Те обаче в този момент ще желаят една, две години да не прибързват. Както направиха с Дионтей Уайлдър. А ние не желаеме това. Тайсън желае да се бие ".
 Фюри: Времето на Джошуа изтече, в този момент той е самичък в студа с глутницата
Фюри: Времето на Джошуа изтече, в този момент той е самичък в студа с глутницата

" Мач няма да има "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР