Антъни Джошуа настоя, че ще се изправи в следващия си

...
Антъни Джошуа настоя, че ще се изправи в следващия си
Коментари Харесай

Джошуа обяви, че ще се бие с Уайлдър

Антъни Джошуа настоя, че ще се изправи в идващия си мач против Дионтей Уайлдър. Ей Джей нокаутира брутално Робърт Хелениус в събота и към този момент мисли за огромната борба с Бронзовия бомбардировач.

Бившият повторен първенец в тежка категория компенсира за не толкоз агресивното си показване в първите шест рунда, когато смъкна финландеца в седмия в борбата им в The O2 arena в Лондон. Първоначално Джошуа трябваше да се срещне със остарелия си зложелател Дилиън Уайт, само че реваншът им беше анулиран, защото Уайт се провали на допинг тест преди дуела.

Представители на Саудитска Арабия участваха на борбата на Джошуа против Хелениус, защото се надяват да бъдат домакини на дуела сред Ей Джей и Уайлдър през януари. Джошуа, и неговият промоутър Еди Хърн потвърдиха, че Уайлдър ще бъде идващият съперник.

„ Уайлдър ще бъде идващия. Просто съм благополучен, че започваме тази борба, евентуално скоро. Ще погледнем обратно след години и ще си помислим „ Леле, вижте тази ера, този човек се би с всички. Това е значимото в наши дни, да не мислите доста или да се тревожите за каквото и да било. Просто да се биете с най-хубавите. Да даваш най-хубавото от себе си. Не е елементарно да уредиш тези огромни борби, само че аз вярвам в моя тим “, разгласи Джошуа.

„ Те ме водиха надалеч, като събрах четири от петте огромни пояса и станах единен повторен международен първенец в тежка категория. Направихме страховит бизнес, бих се в Америка и Саудитска Арабия. Моят тим е необикновен и влагам цялата си религия в тях. Просто би трябвало да се надяваме, че другият тим също желае да играе тази игра “.

Еди Хърн сподели за дуела: „ Мисля, че той може да победи умерено Дионтей Уайлдър, само че също по този начин може да бъде надвит от Уайлдър. Хубавото е, че той получи седем рунда против висок конкурент. Трудно е да се възпроизведе силата на Уайлдър, само че аз постоянно съм считал, че Ей Джей може да победи Уайлдър. Бих желал да го видя да се боксира с Уайлдър и да се опитам да го уредя ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР