Антъни Джошуа казва, че би се насладил на трета битка

...
Антъни Джошуа казва, че би се насладил на трета битка
Коментари Харесай

Джошуа иска трилогия с Усик

Антъни Джошуа споделя, че би се насладил на трета борба с първенеца на IBF, WBA и WBO в тежка категория Олександър Усик, с цел да има опцията да показа кръга с този висококвалифициран противник. Джошуа загуби последните си два мача, както и въпросните трофеи точно от Усик. Последната им среща бе през август в Саудитска Арабия и съгласно някои Ей Джей е бил покрай успеха с последния му треньор Робърт Гарсия. Британецът към този момент има нов треньор в лицето на Дерик Джеймс, който ще работи в неговия ъгъл тази събота в борбата си против Джърмейн Франклин.

Ако приемем, че нещата се развият добре за Джошуа, той желае да се бие за международна купа против Усик или първенеца на WBC Тайсън Фюри. Дионтей Уайлдър и Джо Джойс също са двама бойци в късия лист на Джошуа с евентуални противници.

„ Трети пердах с Усик? Би ми харесало “, разгласи Джошуа. „ Тръгнах да диря разнообразни треньори, с цел да намеря метод да отида по-напред. Не съм търсил кое е по-лесно. Тръгнах да диря нещо, което може да ме тласне все по-напред. Поставих Дерик Джеймс там, с цел да ми помогне да стигна там, където мисля, че мога да стигна. Той ме тласна по-далеч, в сравнение с в миналото съм предполагал, че мога да стигна “, добави Ей Джей.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР