Антъни Джошуа е свършил, след като загуби титлите си при

...
Антъни Джошуа е свършил, след като загуби титлите си при
Коментари Харесай

Джошуа е свършил като боксьор, заяде се Фюри

Антъни Джошуа е приключил, откакто загуби купите си при най-тежките професионални боксьори от Анди Руис-младши, съобщи през днешния ден британецът Тайсън Фюри. Фюри, който преди време притежаваше купите в Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA) и Международната боксова организация (IBO), ще се боксира в събота в Лас Вегас против немския новобранец Том Шварц в мач, който няма отношение към купите. Огромният британец сподели също по този начин, че с държанието си на кръга против Руис се е видяло, че Джошуа към този момент няма предпочитание да излиза да се боксира.

Safe to say @tyson_fury is pretty quick at this whole boxing thing.. pic.twitter.com/mydd1QAMMD
— TheMacLife (@Maclifeofficial) June 11, 2019
" Когато един човек не желае повече да бъде на кръга и се вижда, е доста мъчно да сепромени и да се върне ", съобщи в типично собствен жанр Циганския крал пред Би Би Си. " Това се е случвало с доста разнообразни бойци в напълно разнообразни времена. Той безусловно го направи онази нощ и не мисля, че ще се върне назад. Свършил е. Попитайте който и да е топ-треньор, който е в тази сфера и в нашия спорт. Още когато стигна до кръга, видях, че не желае да бъде там ", счита Фюри по адрес на Джошуа.

Tyson Fury says it's 'curtains' for @anthonyfjoshua career after losing his fight against Andy Ruiz Jr. #GMB @Tyson_Fury pic.twitter.com/wdP8oir3R7
— Good Morning Britain (@GMB) June 12, 2019
Роденият през 1989 година в Калифорния американо-мексиканец спря Джошуа в седем рунда в Ню Йорк на 1-и юни, а отзвукът беше голям след мача. Промоутърът на Джошуа - Еди Хърн съобщи, че се работи по въпроса с организирането на реванш, който ще се състои най-вероятно през ноември или декември, като мястото не се знае. От своя страна Фюри също провежда реванш с първенеца в Световня боксов съвет (WBC) Деонтей Уайлдър, като датата следва да бъде конкретизирана.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР