Антъни Джошуа е свършен за бокса и няма да се

...
Антъни Джошуа е свършен за бокса и няма да се
Коментари Харесай

Фюри с тежки думи: Джошуа е свършен за бокса, победи го дебеланко

Антъни Джошуа е приключен за бокса и няма да се завърне на върха, откакто загуби международните си трофеи в тежка категория против Анди Руис, съобщи някогашният притежател на поясите Тайсън Фюри.
„ Циганският крал " съобщи това единствено няколко дни преди дуела си в Лас Вегас против германеца Том Шварц. Според него в дуела с Руис Джошуа ясно е посочил, че не желае да бъде на кръга.
„ Когато един път си посочил, че не искаш да си кръга, след това е доста мъчно да се завърнеш. Случвало се е с доста боксьори и не мисля, че той ще успее да се върне.
Свършен е. Попитайте всеки първокласен треньор, който е от дълго време в занаята. Когато Джошуа влезе на кръга, аз видях, че не желае да бъде там ", съобщи в типичния си жанр Фюри.
„ Точно в кой свят той може да ме победи? Какво виждат хората? Физически Джошуа наподобява супер и може да тренира повече от всички във фитнеса, само че това не е значимото.
Най-добре квалифицираните боксьори за последните 20 година - Кличко и Джошуа, бяха победени от двама дебеланковци ", разяснява още Фюри, визирайки своя триумф над Кличко преди четири години и шокиращата победа на Руис над Джошуа на 1 юни.
Фюри направи и още едно шокиращо изявление. Той твърди, че мексиканската сензация Анди Руис може да остане без един от поясите, които завоюва против Антъни Джошуа.
Каква е повода разберете в sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР