Антъни Джошуа е изправен пред може би най-трудния момент в

...
Антъни Джошуа е изправен пред може би най-трудния момент в
Коментари Харесай

Кличко: Скоро ще разберем дали Джошуа е достатъчно силен боксьор

Антъни Джошуа е изправен пред може би най-трудния миг в кариерата си, а точно да си върне поясите от ръцете на Олександър Усик. За разлика от мачовете с Анди Руиз, този път „ Ей Джей “ отсреща има противник, който към този момент потвърди, че не е еднодневна сензация, а е подготвен да оспори класата му на боксовия кръг.

Виталий Кличко разяснява упования реванш пред DAZN, отговаряйки на въпроса - дали Джошуа е задоволително добър боксьор.

„ Той може да ни отговори самичък на този въпрос след борбата с Усик. Ако Джошуа завоюва, тогава упованията върху възможния мач против Тайсън Фюри ще са в действителност големи. Само тогава този мач би се трансформирал в борбата на десетилетието “, сподели украинската легенда.

По-голямата част от боксовата общност сега е безапелационна, че „ Циганския крал “ е №1 в тежка категория, макар че държи единствено пояса на WBC. „ Ей Джей “ пък е най-популярният войник, а в композиция двамата биха сътворили същинско шоу.

Усик обаче е настоящият първенец в 4 разнообразни дивизии и това го трансформира в единствения вероятен човек сега, който може да детронира двамата великани.

Vitali Klitschko says Anthony Joshua should use his rematch with Oleksandr Usyk to prove he deserves a shot at Tyson Fury
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР