Антъни Джошуа е готов да се откаже от шампионския пояс

...
Антъни Джошуа е готов да се откаже от шампионския пояс
Коментари Харесай

Джошуа ще трябва да се лиши от един пояс, за да срещне Фюри?

Антъни Джошуа е подготвен да се откаже от шампионския пояс в тежка категория на Световната боксова организация, с цел да се реализира мечтания конфликт с Тайсън Фюри през 2021 година. Причината е, че въпросната федерация има формален кандидат в лицето на Александър Усик и е допустимо да упорства първенецът да почете това обвързване. Естествено, всички почитатели (особено във Великобритания) избират да видят Джошуа против Фюри, само че има възможност да би трябвало AJ да оваканти пояса на WBO.

" Шансовете да би трябвало да овакантим пояса са 50 %. Ако Световната боксова организация не желае да направи изключение и не желае да взе участие в най-великия мач, тогава - добре, ще овакантим. Ако решат да постъпят по подобен метод, няма проблем. Според мен е хубаво да се съобразят със обстановката, с цел да може боксът да се развива в тези тежки времена. Уважаваме всичките федерации, само че в този момент е нужно да се направи изключение за положителното на всички ", сподели Еди Хърн, промоутър на Джошуа.

" За разлика от екипа на Уайлдър, хората на Фюри желаят да работят с нас и желаят да се стигне до такава борба, тъй че договарянията ще са лесни ", показа още Хърн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР