Антъни Джошуа (19-0, 19 КО) отчаяно иска да демонстрира различни

...
Антъни Джошуа (19-0, 19 КО) отчаяно иска да демонстрира различни
Коментари Харесай

Еди Хърн: Искам Уайлдър да се бие с Уайт, а победителят с Джошуа

Антъни Джошуа (19-0, 19 КО) обезверено желае да показва разнообразни умения, с цел да игради своето завещание и съобщи, че е нереалистично да има вяра, че ще нокаутира всеки съперник.

Непобеденият британец има известност на мощен нокаутьор, защото едвам три от 19-те му срещи са траяли повече от три рунда.

Джошуа трябваше да пази купите си против най-хубавия професионален боксьор на България Кубрат Пулев, само че травма в рамото принуди родния спортист да се отдръпна от тази среща. Само няколко часа, откакто стана ясно за травмата на Кобрата, Джошуа към този момент имаше нов съперник за 28-ми октомври - Карлос Такам.

В съпоставяне с Кобрата, Такам е по-нисък и има по-малак обсег, само че Джошуа ще бъде стимулиран да потвърди, че е кадърен да се приспособява към всевъзможни обстановки на кръга. Експлозивната му мощ и бруталните нокаути са му спечелили големи орди от почитатели, само че британецът упорства, че този жанр няма да работи против всеки съперник.

Джошуа: Такам е доста по-опасен от Кубрат

Еди Хърн очевидно не е обезпокоен от промяната на съперника и даже приказва за възможните борби на неговите клиенти през идната година. През идната година той желае Джошуа да се бие най-малко три пъти, като две от тези борби да бъдат за сливане на колани.

Най-голямата борба, която стои пред Джошуа е тази с първенеца на WBC Дионтей Уайлдър (38-0, 37 КО), който ще пази колана си против Бърмейн Стивърн на 4-ти ноември.

Хърн към този момент има проект за идната година. Той счита, че би трябвало да бъде направена борба сред Дионтей Уалдър и Дилиан Уайт, а спечелилият от нея да се срещне с Антъни Джошуа. Не е зле, двама от неговите бойци ще създадат много пари, в това число и той, несъмнено.

"Мисля, че борбата пред Уайлдър е единствено една за идващото лято. Бих желал той да се бие с Дилиан Уайт, желая да кажа, че съм приказвал през днешния ден с момчетата на Уайлдър и те се съгласиха - спечелилия среща Джошуа. Гледаме и към Паркър, с него може да се срещнем февруари или март, само че може да имаме наложителна отбрана на WBA по това време, не знам ", съобщи Еди Хърн.

"Но главната ни цел е да се бием три пъти през идната година и бих желал две от тези борби да бъдат за спомагателни колани, само че това не постоянно е по този начин, само че задачата е Джошуа да стане неоспорим първенец на света в тежка категория ", добави Хърн.

Победителят от Джошуа-Такам ще се бие с Кобрата

Уайлдър убеден, че ще се бие с Джошуа през 2018-а
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР