Антъни Джонсън помни точния момент, в който е решил да

...
Антъни Джонсън помни точния момент, в който е решил да
Коментари Харесай

Антъни Джонсън би се завърнал към ММА само заради един човек

Антъни Джонсън помни точния миг, в който е решил да се откаже от Смесените бойни изкуства:

“Спомням си, че след дуел, който завоювах, погледнах към Дейна от другата страна на клетката и си помислих: „ По дяволите, работих толкоз старателно, реализирах победа и се усещам като победител, само че пичът от другата страна на клетката чества повече от мен, тъй като на него не му се е налагало да поеме нито един удар, не е избягал нито една миля, не е направил нито една лицева опора, само че направи луди пари от мен. Тогава си споделих, че е време е за смяна в кариерата.” споделя Джонсън.

Антъни Джонсън е казвал нееднократно, че има един човек, който може да го накара да премисли тази смяна в кариерата. Този човек е считан от огромна част от почитателите за най-великия войник в Смесените бойни изкуства - Джон Джоунс. Антъни Джонсън ще се радва на опцията да премери сили против “Кокала”, само че при едно изискване:

“Единственият метод да се завърна към дейна кариера е, в случай че Джон Джоунс премине в тежка категория. Тогава бих се завърнал и бих се бил против него. Това е единственият човек, против който желая да се удрям. Ако съумея да се изправя против Джоунс, задачата ми ще бъде приключена. Въпреки че не завоювах купа, се бих против най-хубавите в света.” приключи Джонсън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР