Антъни Дейвис записа 36 точки и 16 борби, а Леброн

...
Антъни Дейвис записа 36 точки и 16 борби, а Леброн
Коментари Харесай

Отличен мач за Антъни Дейвис и Леброн Джеймс при успех на Лекърс над Индиана

Антъни Дейвис записа 36 точки и 16 битки, а Леброн Джеймс добави 26 пункта и 10 асистенции за победа на Лос Анджелис Лейкърс със 150:145 против Индиана Пейсърс в мач от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА). Така Лейкърс се утвърдиха на плей-ин позициите и са на девето място в Западната конференция.

Спенсър Динуиди приключи с 26 точки в най-резултатния си мач за Лейкърс, които са с три следващи победи и пет от последните седем мача. Лос Анджелис водеше със 17 пункта при започване на последната четвъртина и Индиана се приближи единствено на три в развиване на дуела, само че не съумя да направи цялостен поврат.

Лейкърс завоюва, откакто означи 10 точки в последната минута, в това число шест на Остин Рийвс след нарушавания. Той приключи с 25 точки за отбора от западния бряг и записа персонален връх за сезона. За Пейсърс пък най-резултатен с 36 точки бе Паскал Сиакам, само че Ню Орлиънс пропусна опция да изпревари Лос Анджелис Клипърс на четвъртото място в конференцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР