Антъни Дейвис реализира 44 точки при победата на Лос Анджелис

...
Антъни Дейвис реализира 44 точки при победата на Лос Анджелис
Коментари Харесай

Антъни Дейвис с 44 точки за успех ЛА Лейкърс срещу Милуоки! ЛеБрон Джеймс изпревари легендарния Меджик Джонсън

Антъни Дейвис осъществя 44 точки при успеха на Лос Анджелис Лейкърс със 133:129 като посетител против Милуоки в среща от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация. 

В този дуел ЛеБрон Джеймс изпревари именития Меджик Джонсън в класацията за асистенции в Лигата.

Дейвис и Джеймс имат съществена заслуга за триумфалното завръщане на старши треньора Дарвин Хем в Милуоки. 

Специалистът работи в отбора на Бъкс в интервала 2018-2022 година, а в края на предишния век носи екипа на тима от щата Уисконсин.

Янис Адетокумбо се отличи с 40 точки, 7 битки и 5 асистенции в интерес на домакините, а неговият съотборник Крис Мидълтън приключи със 17 точки и 7 завършващи подавания при завръщането си в игра след лекуване на травма в китката.

Звездата на гостуващия тим Леброн Джеймс осъществя 28 точки, подаде 11 асистенции и овладя 8 топки под кошовете.

В четвъртия интервал от дуела бяха регистрирани три равенства и общо шест смени на водачеството в резултата. Крилото означи значима тройка 3:22 минути преди финалната сирена, давайки съдбоносен задатък в интерес на Лейкърс.

Джеймс към този момент има 10 144 завършващи подавания и заема шеста позиция в класацията за най-вече асистенции в НБА за всички времена. Меджик Джонсън е с 10 133 на седмо място.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР