Антъни Дейвис отбеляза 45 точки и грабна 16 борби за

...
Антъни Дейвис отбеляза 45 точки и грабна 16 борби за
Коментари Харесай

Нов голям мач на Антъни Дейвис, Пеликанс сложиха край на серията на Селтикс след продължение

Антъни Дейвис означи 45 точки и сграбчи 16 битки за тима на Ню Орлиънс Пеликанс, който победи като посетител водача в Източната конференция Бостън Селтикс със 116:113 след продължение. По този метод “Пеликаните” прекратиха серията от седем следващи победи на Селтикс в шампионата на Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА), само че и останалите четири тима в челната петица на Изток са с провали в последните си мачове.

Дейвис, който наниза 48 точки против Ню Йорк Никс в неделя, се регистрира с четири точки в продължението и блокира две стрелби на противниците от Бостън, които заличиха пет точки пасив в последните секунди. ДеМаркъс Казънс добави 19 точки и 15 битки за Ню Орлиънс (23-20), а Джру Холидей вкара 23 точки и записа седем асистенции.

Кайри Ървинг беше най-резултатен за “Келтите”, които пробваха рекордните за сезона 50 стрелби от зоната за три точки. Ниската успеваемост докара до загуба за Бостън (34-11), само че измежду най-сериозните съперници на тима на Изток Торонто Раптърс (29-13) е с две следващи провали, а Кливланд Кавалиърс (26-17) е с четири. Маями Хийт (25-18) и Вашингтон Уизардс (25-19) също изгубиха последните си мачове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР