Антъни Чиконе, по-големият брат на Мадона, е починал бездомен и

...
Антъни Чиконе, по-големият брат на Мадона, е починал бездомен и
Коментари Харесай

Почина по-големият брат на Мадона Антъни Чиконе

Антъни Чиконе, по-големият брат на Мадона, е умрял безприютен и в беднотия на 66-годишна възраст. Певицата не била близка с него, само че неведнъж предложила помощ, която той отказвал.
Смъртта на Антъни беше обявена от Джо Хенри, шурей на Мадона, който е женен за сестра й Мелани Чиконе.

" Моят шурей, Антъни Джерард Чиконе, ни напусна нощес. Познавах го от 15-годишна възраст. Антъни беше комплициран темперамент. Но аз го обичах и го разбирах по-добре, в сравнение с от време на време желаех да покажа ", написа Джо, цитиран от Daily Mail.

Антъни, сходно на известната си сестра, израства в предградията на Детройт. Рано привързан към опиатите, през 80-те години на предишния век той, сходно на Мадона, живее в Ню Йорк.
 мадона млада мадона Мадона при започване на кариерата си Снимка: Getty Images
59-годишната Каролина Джанго, която излиза с него по това време, го разказва в позитивна светлина.  " Той беше изгубена душа, опитваща се да откри своя път, само че беше добър човек. Обичаше да чете и не обичаше да го назовават ​​ " братът на Мадона ", дамата сподели, че един ден на рождения ден на Антъни, асистентът на Мадона се обадил и го попитал какъв брой пари желае за подарък, Антоний се възмутил и отказал.

След това той остава скитник, страдал от алкохолизъм. В изявление от 2011 година той сподели, че фамилията му му е обърнало тил.

Мадона знаеше за тежкото състояние на брат си и неведнъж предложила помощ, като също казвала, че ще заплати лекуването му в рехабилитационна клиника, само че Антъни отказал.

麦当娜的弟弟安东尼·西科内 (Anthony Ciccone) 去世,享年 66 岁
— Lucs (@Lucs24659702)
" Семейството ми се отвърна от мен, когато ми беше мъчно. Мислите ли, че не съм дал отговор 100 пъти на този въпрос - за какво сестра ми е мултимилионерка, а аз съм безприютен и пребивавам на улицата? Никога не казвай в никакъв случай. На всеки може да се случи ", сподели той пред публицист и призна, че се ядосва, когато на някои хора им е смешно, че братът на толкоз известна звезда най-после живее под мост. Но той продължи да отхвърля помощта й, предпочитайки да вечеря в благотворителни столове.

Чиконе, който твърди, че в миналото е работил като риболовец в Аляска, помощник на фотограф в Ню Йорк и занаятчия в лозето на татко си и мащехата си, се оплака, че е работил за няколко $, събирайки кутии от кофи за отпадък. Въпреки това, след лекуването през 2017 година, работите му вървят безпрепятствено.

SÓLO PIDE AMOR DE Anthony Ciccone, hermano de la cantante estadunidense Madonna, al parecer declaró a " D...
— XtimechannelTV (@XTIMEchannel)

Припомняме, че детството на Мадона беше мъчно. Майка й умря от рак на 30-годишна възраст, до момента в който беше бременна за шести път. Религиозен татко забрани на щерка си да играе на сцената и връзката им дефинитивно се обърка, когато той се ожени наново за икономка. Общо Мадона има седем братя и сестри. Друг полубрат умира в ранна детска възраст. Един от братята, Кристофър, написа книга за известната си сестра „ Животът с моята сестра Мадона “. Публикувана е през 2008 година срещу нейната воля. И, както самата певица сподели, " навреди на репутацията й ".

А по-големите братя: Мартин и Антъни, съгласно записките на Мадона, я тормозели през цялото си детство, почнали да пият и да вземат опиати рано.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР