“Ант-Мен и Осата (Ant-Man and the Wasp) e поредното продължение

...
“Ант-Мен и Осата (Ant-Man and the Wasp) e поредното продължение
Коментари Харесай

Малките супергерои на „Марвъл“

“Ант-Мен и Осата ” ( ”Ant-Man and the Wasp ”) e следващото продължение от фабриката за сполучливи комиксови филми на “Марвъл ”. Премиерната и цялостна със специфични резултати екстраваганца е дело на Пейтън Рийд, виновен за първия “Ant-Man ”. Този път основния артист Пол Ръд е подсилен от страхотната Еванджелин Лили, която нагледно казано “краде шоуто ” в този филм, отдаден на смаляващи се супергерои носители на комиксова правдивост.
 Прекрасната Еванджелин Лили Прекрасната Еванджелин Лили
Ето го и сюжета: “След “Капитан Америка: Войната на героите ”, Скот Ланг (Пол Ръд) се пробва да се оправи с следствията от своя избор – и в ролята на супергерой, и като татко. Това значи да балансира доста ловко сред персоналния си живот и отговорностите си като Ант-мен, и в това време се оказва, че дружно с Хоуп (Еванджелин Лили) и лекар Ханк Пим (Майкъл Дъглас) има незабавна нова задача. Скот още веднъж би трябвало да облече костюма и да се опита да се бие до Осата – в един тим, те ще работят дружно, с цел да разкрият секрети от тяхното минал ”.

Режисьор на “Ant-Man and The Wasp ” е Пейтън Рийд, а в функциите с изключение на Пол Ръд и Еванджелин Лили, почитателите на комикси ще гледат още Майкъл Дъглас, Майкъл Пеня, T.I., Боби Канавале, Джуди Гриър, Аби Райдър Фортсън, Дейвид Дастмалчиан, както и Лорънс Фишбърн, Уолтън Гогинс, Мишел Пфайфър, Хана Джон-Кеймън, Рандал Парк и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР