Ant McPartlin, 48, изглеждаше готов да стъпи излезе на писта

...
Ant McPartlin, 48, изглеждаше готов да стъпи излезе на писта
Коментари Харесай

Ant McPartlin, 48, изглежда готов да стъпи на пистата в облекло за £1600, докато се отправя на разходка с кучета преди Събота вечер Takeaway

Ant McPartlin, 48, изглеждаше подготвен да стъпи излезе на писта в събота, облечен в екип от £1600, с цел да разхожда кучетата си в лондонски парк (на фотографията с шоколадовия си лабрадор, Хърли)

Насочвайки своята вътрешна мода за излет, Звездата на Geordie изглеждаше необикновено в жилетка Moncler Rance Down Vest на стойност £1125 и шапка Amiri 3 Star Trucker Hat за £330. кръстоски), наименуван Майло и Бъмбъл и неговия шоколадов лабрадор Хърли, който споделя с някогашната си брачна половинка Лиза Армстронг.

Бременната му брачна половинка Ан-Мари, не се виждаше на никое място по време на излизането, само че звездата на телевизионния водещ беше видяна да настига другар по време на разходката си.

Миналия месец Ant наруши мълчанието си по отношение на това, че става татко за първи път в искрено изявление, като говореше, че ще си вземе отмора от водещия на Saturday Night Takeaway.

Ant разк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР