Ант Макпартлин и Ани-Мари Корбет се готвят да посрещнат новата

...
Ант Макпартлин и Ани-Мари Корбет се готвят да посрещнат новата
Коментари Харесай

Романсът на Ант Макпартлин със съпругата Ан-Мари – противоречиво начало на твърденията за „сродна душа“ и Лиза пренебрегва

Ант Макпартлин и Ани-Мари Корбет се готвят да посрещнат новата година в чужбина, като щастливата двойка неотдавна видян да слиза в аероплан след коледните тържества в Обединеното кралство

Двойката, която се ожени през август 2021 година, беше видяна на летище Хийтроу, до момента в който се подготвяха да излетят за Дубай, където ще се обадят в Нова година със жанр дружно.

48-годишният Ант и брачната половинка му, 45-годишна, заменят мощните ветрове на Обединеното кралство с ужасяващата горещина на Дубай, ОАЕ. Дуото прекара много време разграничени, откакто Ант и неговият ефирен сътрудник Деклан Донъли прекараха седмици в Австралия за фотосите на тазгодишното издание на I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!

Докато влюбената двойка се приготвя да посрещне дружно 2024 година, ние връщаме взор обратно към тяхната любовна история и трагичното начало на връзката им, преди да станат брачен партньор и брачна половинка преди две години.

< h3> Противоречиво начало

Началото на връзката на Ант и Ан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР