Анселита и Мартин бяха една от двойките в Един за

...
Анселита и Мартин бяха една от двойките в Един за
Коментари Харесай

Анси и Марти след ''Един за друг'': Поуките за любовта им от шоуто и тайната на дългата връзка

Анселита и Мартин бяха една от двойките в " Един за различен ", за които още през цялото време на формата разбрахме в действителност, че са... един за различен. С течение на играта двамата демонстрираха, че няма нищо по-важно от другия и никой победа не е на цената на здравето и сигурността на другия.

Виж още: След края на ''Един за друг'': Двете двойки спечелили за връзките във вилата и проектите

На финала двамата останаха на процедура трети, а след решението на Искра и Данчо - втори. Анселита и Мартин обявиха, че са дали всичко от себе си, само че постоянно има спечелили и победени. За провинен за отпадането на финала Анселита уточни себе си, само че бързо беше репликирана от обичания си - " щом падаш ти, падам и аз ".

 Виж още: Емил от ''Един за друг'' посвети нова ария на Калина! Направи персонални самопризнания с текста ѝ

Двамата обявиха още, че са потвърдили в много от игрите, че са един за различен. Нещо повече - провокациите създали по този начин, че двамата да затвърдят връзката си. " Научихме, че сме още по-силни дружно, в сравнение с в миналото сме считали. Най-хубавото, което успяхме да покажем на останалите двойки, а и на самите себе си, е това в никакъв случай да не преставаме да бъдем себе си, без значение дали някой ще ни харесва или не ", показа Анселита пред Vesti.bg.

 Виж още: Соня от Hell's Kitchen смъкна 4 кг. за седмица! Как съумя и защо мечтае след шоуто?

Именно фактът, че са били себе си, считат, че ги е направил любимец за спечелването на шоуто измежду отпадналите участници. " Имахме време да поддържаме връзка с безусловно всеки един участник. Това да умееш да изслушваш индивида против теб е доста скъпо качество. Когато влизаш в ситуацията на другия, ти го печелиш по този метод ", допълват още двамата.

Двамата са уверени, че същинската обич продължава цялостен живот. Двамата имат вяра, че любовта от пръв взор съществува и точно те са доказателството за това. А кое е най-важното за една връзка? Много просто - разбирателството и компромисът. Да внимаваш какво ти споделя сътрудникът ти и единствено с взор да се разбираш дали се усеща добре или не.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР