Ансамбълът на България за девойки поведе в класирането за многобоя

...
Ансамбълът на България за девойки поведе в класирането за многобоя
Коментари Харесай

Ансамбълът на България за девойки поведе в класирането за многобоя на “София Къп”

Ансамбълът на България за девойки поведе в класирането за многобоя след осъществяването с пет въжета на интернационалния шампионат по художествена гимнастика " София къп ", който стартира в зала " София " тази заран.

Андреа Иванова, Ева Емилова, Цветейоана Пейчева, Красимира Иванова, Габриела Пеева и Ванеса Емилова получиха за осъществяването си оценка от 29.850 точки, от които 14.300 за компликация, 8.050 за артистичност и 7.500 за осъществяване.

На второ място е Италия с 28.150 точки, а на трето Израел с 26.200 точки. В подреждането следват Германия с 26.00, Румъния с 24.500, Испания с 24.450 точки и други.

 Българките се класират за финала на съчетанието с пет въжета, който е в неделя. Утре тимовете ще изиграят композициите си с пет топки, след което стана ясни медалистките в многобоя, В конкуренцията вземат участие 15 ансамбъла.

От 10.30 часа стартира надпреварата при девойки самостоятелно, където ще вземат участие Никол Тодорова, Елвира Краснобаева, Дара Стоянова, Дара Малинова, Магдалена Вълкова и Виктория Христозова. Днес те ще играят с обръч и с топка.

Жените ще започват в 17.30 часа, а българките Ева Брезалиева, Магдалина Миневска и Татяна Воложанина ще играят от 20.30 до 22.00 часа.

Международният шампионат " София къп " е с награден фонд 20 000 евро, а в него вземат участие гимнастички от 35 страни. Входът за феновете е свободен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР