Ансамбълът на България в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Стефани

...
Ансамбълът на България в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Стефани
Коментари Харесай

С невероятна игра ансамбълът ни със сребро в Гуадалахара

Ансамбълът на България в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова завоюваха сребърен орден в многобоя на World Challenge Cup 2019 по художествена гимнастика в Гуадалахара (Испания)!

Момичетата на Весела Димитрова и на Михаела Маевска демонстрираха, че са най-хубавите. След осъществявания по необикновен метод шедьовър по музиката на кино лентата " Най-великия шоумен " българките получиха галактическата оценка от 26.200 за съчетанието си с три обръча и 2 чифта бухалки и се поздравиха със среброто в многобоя. След този неповторим резултат гимнастичките ни изпревариха състава на Русия, който беше преди нашите след осъществяването на съчетанията с 5 топки! Само грешката в това осъществяване лиши " диамантите " ни от първото място.

Златен орден справедливо завоюва ансамбълът на Италия, който изигра устойчиво и без неточност и двете си съчетания!

И по този начин тройката за многобоя е:

ЗЛАТО ЗА ИТАЛИЯ със общ брой от 50.250 точки, СРЕБРО ЗА БЪЛГАРИЯ със общ брой от 49.100 точки и БРОНЗ ЗА РУСИЯ със общ брой от 46. 950 точки./ БНР

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР