Ансамбълът на България се класира на седмо място на финала

...
Ансамбълът на България се класира на седмо място на финала
Коментари Харесай

Ансамбълът пред БНТ: Съжаляваме, че не можахме да покажем това върху, което работихме цяла година

Ансамбълът на България се класира на седмо място на финала на три ленти и две топки на международното състезание по художествена гимнастика в испанския град Валенсия. Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Радина Томова получиха оценка от 29.650 точки, от които 15.700 за компликация, 7.950 за артистичност и 6.300 за осъществяване.

" Беше много мъчно и тежко съревнование за нас, страстите са всевъзможни, не можахме да покажем това, което работихме, и сме малко разочаровани ", сподели Камелия Петрова пред камерата на Българска национална телевизия във Валенсия.

Тя изрази вяра, че идната година ще е тяхната.

" Мотивирани сме да продължим идната година по-добре ", добави още Камелия Петрова.

" Обичта и поддръжката на хората е извънредно значима за нас, и в действителност съжаляваме, че не успяхме да покажем това, което работихме цяла година. Трябва да си създадем разбор на миналото съревнование ", разяснява и Женина Трашлиева пред Българска национална телевизия.

София Иванова изрази мнение, че би трябвало да са още по-критични към себе си.

" Трябва да пожелаваме от себе си повече, както и треньорите ни да изискват от нас оптималното, тъй като знаят, че постоянно може и още ", безапелационна бе София Иванова.

Вижте диалога във видеото!

Автор Десислава Францова





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР