Анонсирано преди няколко години, продължението на култовия сървайвъл S.T.A.L.K.E.R. би

...
Анонсирано преди няколко години, продължението на култовия сървайвъл S.T.A.L.K.E.R. би
Коментари Харесай

Stalker 2 се разработва с помощта на Unreal Engine

Анонсирано преди няколко години, продължението на паметния сървайвъл S.T.A.L.K.E.R. би трябвало да се появи някъде през идната година. Разработчиците на играта, GSC Game World, резервират безмълвие по плана, за който всички почитатели на играта желаят да знаят още и още. Е, тази седмица имаме някакво оживление от страна на студиото, когато взеха решение да нарушат своето безмълвие и се появиха в обществената мрежа Twitter.

В известието в Twitter от през вчерашния ден, което разгласиха през вчерашния ден GSC се споделя, че играта се създава с Unreal Engine 4, което бива аргументирано с достолепията на платформата на Epic Games.

„ GSC Game World непрекъснато търси способи да работи с допустимо най-хубавата технология и UE се явява най-подходящия избор за нас “, пишат от студиото. „ Тя ни дава опцията да създадем играта, която чакате с атмосферата на неопределеност и напрежение, които стоят в основата на вселената на S.T.A.L.K.E.R. “.

Съобщението на студиото породи и напълно рационални спекулации, че с него може би GSC анонсират и платформата, на която ще се появи първоначално играта – магазина на Epic Games. Вземайки поради нападателната политика на Epic Games във връзка с разпространение на магазина си и облагите, които студиото предлага на разработчиците, чиито артикули са основани благодарение на UE (разходите им по прилагане на енджина биват поети от Epic, в случай че решат да предложат играта си в техния магазин), дружно и с по-големия % от облагата на продукта им в съпоставяне със Steam, мнозина заложиха на това, че играта ще се предлага точно там. Това съмнение обаче към този момент не се удостоверява, което бива очебийно от студиото.

„ Да, знаем какво си мислите, само че този анонс няма нищо общо с платформите или цифровите магазини. Ще приказваме за това на по-късен стадий “, допълват GSC.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР