Анонсът на The Callisto Protocol предизвика бурни отзиви. Причината за

...
Анонсът на The Callisto Protocol предизвика бурни отзиви. Причината за
Коментари Харесай

Светът на The Callisto Protocol няма да е свързан с PUBG

Анонсът на The Callisto Protocol провокира бурни мнения. Причината за тях е Глен Шофилд, шефът на разработчика на играта Striking Distance, само че по-известен, като основател на Dead Space. Не толкоз въодушевено реагира необятната аудитория на допълнението, че играта ще дели един свят с PlayerUnknown’s Battleground (PUBG). И въпреки логичен мнозина да се зачудиха по какъв начин приказен хорър може да се съчетае с едно неангажиращо Battle Royale премеждие, то отговорът е по-скоро банален – Striking Distance е благосъстоятелност на PUBG Corporation. Сега обаче има смяна в развиването на The Callisto Protocol – играта към този момент няма да дели един свят с PUBG.

Миналата седмица изпълнителният шеф на Striking Distance Глен Шофилд написа в обществената мрежа Twitter, че The Callisto Protocol няма да дели един свят, история или галактика с PUBG.

„За ваше сведение, @CalistoTheGame си има своя лична история и свят. Събитията в него към този момент не се развиват във вселената на PUBG. Оригинално концепцията беше да е част от времевата линия на PUBG, само че ние изградихме негов личен свят. PUBG е необикновен и ние към момента сме подготвили някои изненади за почитателите, само че The Calisto Protocol е в собствен личен свят, история и вселена“, написа Шофилд.

Представена по време на The Game Awards 2020, действието в The Callisto Protocol ви придвижва в 2320 година и мъртвата луна Калисто, където сте затворени в пандиза „Черно желязо“. Ще би трябвало да избягате от него и да разкриете ужасяващи секрети. Играта е показана, като еволюция на сървайвъл хорър жанра, като смесва смут, екшън и поглъщаща вниманието история.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР