Анонсът на Silent Hill 2 Remake се прие с известна

...
Анонсът на Silent Hill 2 Remake се прие с известна
Коментари Харесай

Преработената версия на Silent Hill 2 с над един милион продадени копия за три дни

Анонсът на Silent Hill 2 Remake се одобри с известна доза песимизъм от страна на медиите. След премиерата на играта обаче, първичните опасения отпаднаха и всички признават това, което са създали Konami и Bloober Team. Но с изключение на чудесните мнения за Silent Hill 2 Remake, такива са и продажбите на играта.

Konami оповестиха, че модифицираната версия на Silent Hill 2 се е продала в над един милион копия едвам за три дни след появяването си. Става дума за цифровите продажби и доставки.

Освен изменена визия, Bloober Team са обогатили Silent Hill 2 по разнообразни фронтове. Така да вземем за пример вероятността на камерата – през рамото на героя. Променени са и някои загадки и ребуси, както и истинската им локация. Направени са значими усъвършенствания в комбат механиките също. Играта има забележителната оценка от 9.4 от потребителите на Metacritic.

„ Silent Hill 2 слага нов златен стандарт, когато става дума за основаването на модифицирани версии “, пишат Game Revolution. „ Историята е пренесена без каквито и да е промени, почитайки оригинала, до момента в който в това време е сложила дълбочина, където е нужно. „ Напълно се влюбих в проучването на тези обширни и модифицирани среди, които са по-всепоглъщащи и призрачни от преди. Подобрените графики и отличният дизайн на озвучаването способстват за едно прекарване, което е както красиво, по този начин и завладяващо “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР