Анонсът на годишния пропуск на Destiny 2 предизвика леко объркване

...
Анонсът на годишния пропуск на Destiny 2 предизвика леко объркване
Коментари Харесай

Съдържанието от годишния пропуск на Destiny 2 не включва нови планети

Анонсът на годишния пропуск на Destiny 2 провокира леко комплициране измежду почитателите. Макар че имената на обособените DLC-та са известни от дълго време (Black Armory, Joker’s Wild и Penumbra), никой си нямаше и визия какво ще донесат. В последното си видео студиото Bungie очерта съответната тематика на всеки експанжън. Освен това разработчикът удостовери и завръщането на тежките оръжия и даде обещание наличие даже за незакупилите пропуща.

Сега по време на Q&A сесия Стив Котън, шефът на Bungie и Скот Тейлър, ръководителят на плана Destiny, отговаряха на въпроси на почитатели. Когато бяха запитани какви нови планети ще включват трите допълнения, Скот отговори: „Ще има нови места за разкриване… Съжалявам, би трябвало да бъда по-точен. Нарекохме ги „балончета“ или нови пространства. Не сме споделили, че са нови планети.“

На новото видео видяхме герои в Destiny 2 да посещават някакъв под земята бункер. Изглежда обаче ще би трябвало да го търсим на към този момент съществуващи планети. От друга страна се носят клюки, че може би студиото преработва остарели местоположения от първата Destiny. Предположенията са подкрепени от края на основната акция в Destiny 2. Вероятно е даже да се върнем още веднъж в „Кошера“.



Първото допълнение от годишния пропуск Black Armory излиза този декември. Междувременно най-новият експанжън Forsaken излиза през днешния ден на 4-ти септември и бележи началото на новия „ловен сезон“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР