Анонсът на допълнението към изключително успешната Cuphead на Studio MDHR

...
Анонсът на допълнението към изключително успешната Cuphead на Studio MDHR
Коментари Харесай

Cuphead: The Delicious Last Course излиза следващото лято

Анонсът на допълнението към извънредно сполучливата Cuphead на Studio MDHR провокира голямо вдъхновение, когато студиото го разкри преди три години. Оттогава обаче изтече доста вода, а DLC-то към една от най-обичаните игри в последните години, по този начин и не виждаше бял свят, откакто беше забавяно на няколко пъти заради разнообразни аргументи. Времето за неговото излизане пристигна. Но ще би трябвало да се изчака още напълно малко до идващото лято и по-точно до 30.06.2022. Новината за това пристигна от The Game Awards 2021, където беше показано и ново видео към Cuphead: The Delicious Last Course, както е името на допълнението.

The Delicious Last Course ще пристигна с набор от страховити нови босове, напълно нова карта – голям остров и нов воин – девойка Бокал, която евентуално доста от вас помнят като призрачната същина, която сте видели в мавзолейните равнища, където подарява могъщите Супер изкуства.

„Често се твърди, че публикуването на всяка една видеоигра единствено по себе си е героизъм и си мисля, че това е нещо, което цялата наша промишленост почувства двойно по-силно, създавайки игри в тези неповторими времена. В нашия случай, пред нас се изпречиха изключително огромни провокации, като да вземем за пример това да съберем по един сигурен и безвреден метод жив оркестър, който да извърши музиката към нашата игра. Но през цялото това време, водещ принцип за нас беше качеството на играта и сме извънредно радостни да забележим какво мисли всеки за The Delicious Last Course, когато се появи идната година. Надявам се, че сте си оставили място… за премеждие!“, написа Мая Молденхауер, основен действен шеф към Studio MDHR.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР