Анонимният служител на администрацията на Доналд Тръмп, който през 2018

...
Анонимният служител на администрацията на Доналд Тръмп, който през 2018
Коментари Харесай

Анонимен разобличител на Тръмп издава книга след месец

Анонимният чиновник на администрацията на Доналд Тръмп, който през 2018 година разкри информация пред " New York Times " и беше упрекнат в изменничество от президента, е написал книга, която ще бъде оповестена през идния месец, заяви CNN.

Книгата, която до момента беше строго защитавана загадка, ще излезе на 19 ноември под заглавието " Предупреждение ". Тя е издание на Twelve - поделение на Book Hachette Group Group.

Авторът ще остане неизвестен. Източници на CNN настояват, че са подхванати " изключителни защитни ограничения за отбрана на самоличността на създателя ".

Източниците споделят още, че през септември 2018 година на издателя и на литературните сътрудници на създателя са били предоставени доказателства, че създателят е същото лице, което даде на " New York Times " текста " Аз съм част от съпротивата в администрацията на Тръмп ".

" Това, което Тръмп не схваща изцяло, е, че доста високопоставени чиновници в неговата администрация работят интензивно, с цел да се опълчват на някои елементи от дневния му ред и на неговите най-лоши желания. Зная това, тъй като съм един от тях. " - написа създателят в публикацията си през 2018 година

В нея той уточни, че методът на деяние на президента е нездравословен за страната.

" Затова някои хора от администрацията на Тръмп се заклехме да предотвратим неправилните дейности на Тръмп до края на мандата му и да защитим нашите демократични институции. " - съобщи тогава анонимният чиновник. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР