Анонимният изследовател, представящ се като Росен баш-Майстора, от интернет групата

...
Анонимният изследовател, представящ се като Росен баш-Майстора, от интернет групата
Коментари Харесай

Изследовател: Исус е разпнат в България!

Анонимният откривател, представящ се като Росен баш-Майстора, от интернет групата „ Клуб на откривателите на същинската българска история “ твърди, че под днешния град Варна са руините на античния град Йерусалим – там, където е съден и разпнат Исус.

„ В българската история има големи несъответсвия, само че да се изясни всичко с два реда е невероятно. Който е образован, ще следи и разбере. Има огромни умишлени измествания на български царе, години и събития, с цел да не може да се разбере истината. С българската история е осъществена голяма кражба. Тези неща стават през 19 век. Например, Англия си измисля нова история, строи Стоунхендж при започване на 20 век. Израел през 19 век строи Йерусалим, с цел да оправдае нахлуването си в Палестина. Който желае, да откри остарели фотоси в интернет. Ще види, че на мястото на настоящия град там няма нищо – една крепостна стена няма, единствено голо село. Но да ги оставим “, разяснява създателят на сензацията, представен от novavarna.net.

„ Който държи предишното, има властта и над бъдещето. Доминиращите са унищожили нашата история, преправена и лъжлива я четат децата ни. Самото място на разпъването на Христос е нависоко – в настоящия квартал „ Галата “, който носи името си от племето Галате, което е разпнало Христос. Християнството се заражда в България. Първият кръстоносен поход не е да пази християнството, а с цел да го унищожи. Те атакуват Йерусалим и го унищожават... неверни са всички години и събития, а България не е била под византийско робство… Първият нов Йерусалим се строи по-късно до Константинопол на 30 км. от него имитират всичко взето от тук. Третият се строи, както споделих, в Израел през 19 век… Годината на разпъването на Христос е друга… Българската история е запълнена с пресилени години - византийско и турско иго и доста други исторически заменки и измислици... Разбирате, каква голяма кражба е направена на българската история... А истината е, че Борис в действителност популяризира християнството в цяла Европа, само че в други години и събития… То не му е наложено от Византия, а противоположното - Борис ги прави християни… Затова е атакуван от европейски рицарски войски, с цел да понижат властта и въздействието, които е придобил. Всичко е обърнато назад от …. знаете кой... Има доста, само че не му е в този момент мястото… Гробницата, в която е възкръснал Исус, се намира в България. Била е дребна пещера, пригодена за гробница. Оцелял е рунен надпис за Исус, който гласи: „ Тук е положен свят човек с божий генезис “. Той е в тази гробница с хоризонтален отвор, положен е тук след разтягане на кръста. Случило се е знамение и най-долните руни, които не се виждат на тази фотография, споделят, че се е въздигнал – възкръснал и гробницата е останала празна. На няколко места е изписан монограма на Исус по тази причина, че той е бил тук. Гробницата е била разрушена през годините, само че пада част от стените на гробницата и възпоменателната стена с надписа са оживели по знамение. Това е единственото доказателство за Исус и то е в България. Никоя друга страна не може да покаже доказателство от този сан, тъй като няма от кое място да го вземат. Дано да съм ви бил потребен. Това ви е за Нова година... “ написа още откривателят в сензационната си обява.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР