Анонимен представител на шампиона в НБА Голдън Стейт Уориърс заяви

...
Анонимен представител на шампиона в НБА Голдън Стейт Уориърс заяви
Коментари Харесай

В Голдън Стейт са несигурни за оставането на Кевин Дюрант

Анонимен представител на първенеца в НБА Голдън Стейт Уориърс съобщи пред уеб страницата " theathletic.com ", че никой в клуба не знае дали Кевин Дюрант ще остане в тима и след края на сегашния сезон.

all this all-star weekend did was confirm Kevin Durant and Kyrie are going to link up. the signs are all there. pic.twitter.com/xhb7pXlb1G
— Bruh Report (@BruhReport) February 18, 2019
Договорът на 10-кратния участник в " Мача на звездите " изтича в края на месец юни и от 1 юли той ще бъде свободен да подпише с всеки различен отбор в Лигата. Според мнозина експерти Ню Йорк Никс е любимец за подписа на Дюрант.

" Нямяме концепция какви са проектите на Дюрант. Всички в тима желаеме той да остане, само че сега не можем да създадем нищо повече. Ако въпреки всичко реши да напусне, ние ще бъде щастливи от обстоятелството, че той изкара три чудесни години тук ", сподели индивидът от Голдън Стейт.

Дюрант се причисли към Голдън Стейт през лятото на 2016 година като свободен сътрудник и оказа помощ на " златните войни " да завоюват две трофеи, като той взе наградата " Най-добър състезател " във финалната серия и в двата сезона. През сегашния Голдън Стейт води в класирането в Западната конференция с баланс от 41 победи и 16 загуби, а Дюрант има по 27,6 точки, 7 битки и 5,9 асистенции приблизително на мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР