Анна Стоева е родена в Москва, но е израснала между

...
Анна Стоева е родена в Москва, но е израснала между
Коментари Харесай

Рускинята, която обяви, че е против Путин: Моля ви не оставайте безразлични!

Анна Стоева е родена в Москва, само че е израснала сред Русия и България. Майка ѝ е рускиня, а татко ѝ – българин. По специалност е документалист.

След началото на войната в Украйна тя излезе в центъра на София и на Пловдив с афиш с надпис: " Аз съм рускиня, само че съм срещу Путин. Моля ви не оставайте безразлични “.

В предаването " Тази заран “ тя изясни, че това е бил нейният метод за митинг против политиката на Русия.

" Различни хора ме поздравяваха, идваха хора да си приказват с мен. В Пловдив да вземем за пример едно младо момче от Молдова, несъмнено на 20 година, пристигна и на съвършен съветски ме попита за какво не одобрявам Путин “, разяснява Стоева пред bTV.

По думите ѝ има доста руснаци в България, които са срещу Путин и срещу войната в Украйна. По време на митинги е имало и експанзия против тях.

Тя прикани да не се разделяме на националности и да няма отрицателно отношение към хората единствено тъй като носят съветско име.

" В Европа доста се приказва сега за това. Има произшествия като примерно съветски студенти музиканти да не бъдат недопуснати на конкурс. В Берлин има фестивал, който споделя, че няма да разделя на база народност. Емоциите са на голяма амплитуда е безусловно разбираемо, като гледаме фрагментите от Мариупол и отвред в Украйна. Но по мощни сме, когато сме дружно като хора против диктатурата “, разяснява още Стоева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР