Анна Никол Смит остава в историята с невероятната си, но

...
Анна Никол Смит остава в историята с невероятната си, но
Коментари Харесай

Анна Никол Смит - тайна любов и поредица от лъжи във филм, посветен на живота ѝ

Анна Никол Смит остава в историята с невероятната си, само че и много печална орис. От оскъдно момиче, израснало в дребен град, някъде в Щатите, за малко тя се трансформира в същинска звезда от кориците на списанията и огромното кино. Издигнала се до върховете на славата, тя стремително се спуска надолу - до момента в който намира гибелта си от инцидентна свръхдоза през 2007 година
 Данилин Бъркхед - порасналата щерка на Анна Никол Смит и Лари Бъркхед
Ето по какъв начин наподобява порасналата щерка на Анна Никол Смит

Не доста по-различно от предстоящото

Да изследва и развенчава митовете за звездата е задачата на новия документален филм на Netflix - You Don`t Know Me, чиято премиера бе на вчерашния, 16 май. Филмът наблюдава живота на Анна Никол, разкривайки някои истини, които тя крие приживе.

" Тя беше икона на женското съвършенство ", споделя режисьорката Урсула Макфарлейн в изявление за списание People, чиято корица Смит украсява тази седмица. " През целия си живот се опитваше да бъде това, което смяташе, че другите желаят да бъде. Не съм сигурна дали Анна Никол в действителност знаеше коя е в действителност. "

През 1992 година невероятната хубост на Смит я изстрелва от сервитьорка в заведение за пържени пилета в дребен град до корицата на Playboy и лице на дънките Guess. Печели функции във филми като " Голият пищов 33 1/3 ". Блести от билбордовете, очарова водещи на излъчвания и минава по аления килим на премиите Оскар.

Успява да скандализира обществото, омъжвайки се през 1994 година за 89-годишния милиардер Джей Хауърд Маршал. Скоро обаче той почива от пневмония, а положението му минава напълно в интерес на сина му след правосъдно дело.

Анна стартира да страда от наркотична взаимозависимост, експлоатирана е от тези, които настояват, че я обичат и настойчиво твърди, че майка ѝ я е малтретирала и е претърпяла полово принуждение от татко си.

" Истината е, че тя си измисли доста неща ", споделя с днешна дата нейната близка другарка Миси Байръм.

Байръм се среща с " Ники " в стриптийз клуб в Хюстън, където двете работят при започване на 90-те години. Смит, която е избрала Ники за театрален псевдоним, се е отличавала от множеството танцьорки. " Всички ние, девойките, бяхме измъчвани по някакъв метод и споделяхме една на друга за това ", споделя Байръм. " Но тя нямаше нищо такова в своето минало. "

По-късно Байръм е шокирана да открие, че Смит е споделяла нейната историята за принуждение в детството като своя лична. " Ники се приспособява, с цел да получи това, от което се нуждае. Защото тъжните истории са равни на внимание ".

Малко по-късно Анна Никол стартира да прави всевъзможни козметични процедури по себе си. " Изрязаха ѝ венците, с цел да бъдат зъбите ѝ по-големи. Направени са ѝ четири интервенции за увеличение на гърдите. Живееше в непрекъсната болежка и по този начин стартира пристрастяването ѝ към болкоуспокояващите ", споделя Байръм.

За брака ѝ с милиардера Маршал Байръм твърди, че Анна Никол в действителност го е обичала. " Той се грижеше доста за нея, купуваше ѝ всичко, което пожелае. Беше образован човек ", разкрива още Байръм. " Знаеше, че тя е млада жена и се нуждае от избрани неща. Позволяваше ѝ да си има `момчешки играчки` или каквото и да било друго. "

" Всички се влюбват в Смит ", споделя Байръм. " Аз също се влюбих. "

Двете дами стартират загадка връзка през 1992 година и даже подписват брак, въпреки и алегорично, разменяйки си пръстени. Но в последна сметка Байръм напуща Смит, когато пристрастяването ѝ става прекомерно тежко за нея.

Майката на Анна Никол, Върджи Мей Хоган, която умря през 2018 година, един път попитала щерка си за какво лъже толкоз доста. А отговорът на Смит бил: " Печеля повече пари, като описвам тъжни истории, в сравнение с положителни. И в случай че е нещо в действителност неприятно, спечелвам в пъти повече. "

Тъжните истории не престават даже след гибелта на Смит. Партнорът ѝ Лари Бъркхед месеци наред се бори в съда за бащинството на дъщерята на Смит Данилин, преди в последна сметка да бъде разгласен в действителност за неин татко.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР