Анна-Мария Чернева, която в последните месеци e спрягана за гадже

...
Анна-Мария Чернева, която в последните месеци e спрягана за гадже
Коментари Харесай

Анна-Мария Чернева Разкри Дали Е Гадже На Христо Сираков

Анна-Мария Чернева, която в последните месеци e спрягана за гадже на уредника на „Плеймейт на годината“ Христо Сираков, отхвърли изказванията. „Никога не съм имала каквото и да е с Христо, той е прелестен човек, добър другар и всичко завършва с това“, безапелационна е плеймейтката в изявление за „Famous VOX“ и Secret.bg, където гостува с артиста Лазар Кисьов.

По думите й на общо събиране Сираков е подхвърлил, че тя е новата му тръпка, а Анна-Мария била в небрано лозе и единствено се усмихнала, с което без да желае удостоверила думите му.

„Много се интересувам от астрономия, от време на време звездите ми приказват. Много постоянно превключвам от действителността и ходя на друга планета, физически съм тук, само че духом съм някъде другаде“, признава си тях.

Анна-Мария стана извънредно известна след присъединяване в поредицата „София – ден и нощ“. Тя е от дребното професионални актриси, които взеха присъединяване в сериала. „По сюжети трябваше да напусна, не знам дали ще се върна в миналото, само че беше ужасно изживяване“, споделя е Анна-Мария.

В момента тя репетирала режисура в Сатиричния спектакъл дружно с други 5 девойки. Предстои й пътешестване до Рим, което било подарък от „Плеймейт на годината“.

@lazarkissiov и @annamariacherneva бяха наши посетители #radio #vox #famousvox #famous #music #playmate #boy #girl #instagood #like4like

Публикация, споделена от Famous VOX (@famousvox) на Фев 6, 2018 в 1:58 PST

„В момента имам сериозна връзка, от 6 месеца съм обвързана. За Свети Валентин не върша проекти, тъй като не обичам изненадите, самата аз не съм романтична“, изненада Чернева, която показва държание надалеч от това на типичната плеймейтка.

„Не обичам скъпи дарове, не излизам по изискани заведения за хранене, избирам дюнер“, добавя Анна-Мария.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР