Анна-Мария Чернева, която е носител на титлата Мис Силикон, пое

...
Анна-Мария Чернева, която е носител на титлата Мис Силикон, пое
Коментари Харесай

Мис Силикон унизена от гаджето си! Не смее да гъкне от него, но търпи за пари


Анна-Мария Чернева, която е притежател на купата „ Мис Силикон ”, пое следващото оскърбление от мъж. Тя е привикнала да поема и други неща от най-различни мъже, само че понякога поема и унижения, с които напомня на обществото що за стока е.

Новият мъж в живота на силиконката я третира като второкласна жена. Той въобще не й дава да се съблича пред аудитория и това стана ясно на всички от коледния календар на всички силиконки. Само Анна-Мария театралничи не по долни дрехи, а по дантелена блуза с дълъг ръкав.

Причината е голямата ревнивост на мъжа до нея. Той обаче, също като гаджето си, не блика от мозък, тъй като си е взел Мис Силикон, а се надява да му е вярна и да имат една моногамна връзка.

Момичетата като Анна-Мария Чернева не се вълнуват от мъже, които се отнасят с тях добре, благо и ги носят на ръце. Те си падат по такива, които се държат с тях като с парцали, само че ги устоят, а те дават в подмяна своите полови услуги.

В съответния случай дори външността на силиконката не е кой знае какво. Всъщност множеството девойки като нея въобще не са красиви, само че очевидно с креватни осъществявания прилъгват мъжете.

Припомняме, че Анна-Мария наскоро се раздели с различен могъщ мъж – Теди Хитлера. Очевидно обича да я мачкат, само че на нея не й е зле, тъй като й дават пари за „ парцалки ”.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР