Анна-Мария Чернева е какво ли не - актриса, моделка, инфлуенсърка,

...
Анна-Мария Чернева е какво ли не - актриса, моделка, инфлуенсърка,
Коментари Харесай

Ще я познаете ли? Сексапилна красавица от "София ден и нощ" се преобрази напълно

Анна-Мария Чернева е какво ли не - актриса, моделка, инфлуенсърка, ТВ водеща, преди месец пък сподели, че е подготвена да стане астронавт (в отговор на предлагането на Слави да пратим още веднъж българи в Космоса). Брюнетката е всестранно развита персона, а пък фотосите в Instagram от време на време скандализират даже най-верните ѝ почитатели.

Анна-Мария в този момент показа нова порция горещи фотоси, към които благодари на хората, основали нейната " афро визия ". Не знаем дали Анна-Мария е осведомена, само че евентуално в случай че си разреши сходни фотоси в... да кажем Съединени американски щати, онлайн наличието ѝ ще бъде бързо сложено под въпрос. " Афро визията " би провокирала скандал, който в последните години е прочут като " културно заграбване ". Често след сходни кавги в Щатите следава и друго - кенсъл културата, а другояче казано - просвета на отхвърлянето.

Нещо толкоз дребно и почтено, което би могло да се трансформира в край за някои обществени персони. В съответния случай няма заплаха от нищо сходно, а хубавицата сигурно изпитва почитание към всички цветнокожи хора. Къдриците и изкуствения загар не са причина за нищо сходно.

Феновете са повече от удовлетворени, а някои съпоставят визията ѝ с латино, а не афро. Анна-Мария е от девойките, които няма по какъв начин да не ти създадат усещане, а пък марките се надбягват, с цел да популяризират продуктите си точно с нея. 

Изображение: https://www.instagram.com/annamariacherneva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР