Анна Макменами е 31-годишна жена от Австралия, инструктор по силови

...
Анна Макменами е 31-годишна жена от Австралия, инструктор по силови
Коментари Харесай

Фитнес треньорка: Няма да бъдете по-щастливи, ако сте кльощави

Анна Макменами е 31-годишна жена от Австралия, инструктор по силови тренировки и експерт по здравословно хранене, също и постоянен участник в надпревари за модели по бикини.

Нейната задача е да даде опция на дамите да обичат тялото си.

ВИЖТЕ АННА ПРЕДИ И СЛЕД ПРОМЯНАТА В ТЯЛОТО Й

Анна не е постигнала триумфите си елементарно. Тя се е борила с хранително разстройство повече от седем години.

"Като малко момиче се занимавах с танци и ритмична гимнастичка, тъй че от дете бях добре осведомена за функционалностите на тялото. Точно в тези години започнаха компликациите с тежестта ми ", споделя Анна.

Той е на 35 година, само че заплаща, с цел да се състарява. Ето за какво (СНИМКИ)

Проблемите на Анна с храната стартират, когато е на 14 години. Изострят се, когато на 16-годишна възраст й е декларирано, че в никакъв случай няма да бъде професионална гимнастичка, тъй като е "твърде огромна ". Момент, който Анна назовава определящ.

"Не ми споделиха тази вест с неприятно възприятие, само че тогава си споделих, че ще им потвърдя противоположното ".

И дейностите не закъсняват.

Следващият ден започва за Анна без закуска. Хвърля обяда си в кофата, а за вечеря споделя, че не се усеща добре, с цел да пропусне хранене.

41-годишна майка на две деца прави невероятни неща с тялото си

Австралийката споделя, че същинските проблеми с храната стартират тъкмо тогава.

Започнала да заобикаля плажове с другари, тъй като считала, че не е задоволително слаба, въпреки самата тя да споделя, че не е била в никакъв случай цялостна.

"Страдах от анорексия и булимия, само че упражнявах интензивно ".

"Дейли мейл " написа, че Анна в никакъв случай не се чувствала щастлива и удовлетворена. Родителите й се опитвали да й оказват помощ, само че тя не се подобрявала. Била пристрастена към гимнастиката и скачането.

"Докато се любувах на успехите си в спорта, над мен имаше мрачен облак, тъй като в никакъв случай не съм била щастлива в тези години ", споделя тя.

Тя е на 33, бременна в шестия месец и с плочки по корема

Младата жена се бори с хранителни проблеми доникъде на своите 20 години.

Тогава за първи път Анна влиза в професионална фитнес зала. Там получава препоръки от треньорите по какъв начин да тренира, само че най-много - по какъв начин да се храни. Постепенно любовта й към тренировките се трансформира. До този миг се е чувствала в непрекъсната война с храната, само че съумява да откри добър диетолог, който й дава значими насоки и скъпи препоръки за храненето.

В рамките на 18 месеца тя почнала последователно да връща в менюто си месото, овесените ядки. Преди се е хранила най-вече със зеленчуци и сокове от плодове.

4 дни след раждането, Сара Стейдж още веднъж с плочки по корема

Малко откакто стартира възобновяване си, Анна се въодушевила от моделите, които се занимават с бодибилдинг.

"Бях впечатлена и изумена от телата им. Тези дами и мъже не гладуват, хранят се доста. Струваше ми се необикновено, поради предишното ми, в което смятах, че съвсем не би трябвало да се храня ".

Анна се мести да живее в Кейрнс, с цел да работи като публицист, когато взема решение, че желае да се опитва в света на бодибилдинга. През 2012 година, за първи път стъпва на съревнование по бодибилдинг, а малко по-късно стартира да печели награди.

В "Инстаграм " Анна показа, че доста слабите хора не са щастливи, здравословното тегло е това, което те прави същински жив човек. Анна се надява, че нейната история ще въодушеви и дружи дами, които имат проблеми с тежестта си.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР