Анна Келман от Чар ДКС (Варна) спечели поредното контролно на

...
Анна Келман от Чар ДКС (Варна) спечели поредното контролно на
Коментари Харесай

Анна Келман спечели контролното на националния отбор по художествена гимнастика

Анна Келман от Чар ДКС (Варна) завоюва следващото контролно на националния тим по художествена гимнастика за девойки старша възраст. Тя изигра най-силно и без неточности композициите си през днешния ден в зала " Раковски ". Втора и трета приключиха надлежно Елизабет Йовчева (Чар ДКС, Варна) и Вая Драганова (Левски Триадица).

В контролното участваха пет гимнастички. Четвърта е Татяна Воложанина (Левски Илиана), а на пета позиция приключи Валерия Ватова (Тракия-Елит, Пловдив). Вероника Любчова от Авангард (София) не взе участие заради травма.

Предстоят още контроли, след които ще бъдат оповестени имената на двете български гимнастички, които ще вземат участие на квалификациите в Москва от 15 до 20 февруари следващата година за младежките олимпийски игри през септември в Буенос Айрес (Аржентина). На квалификациите могат да вземат участие по две гимнастички от страна, а за олимпиадата ще се класира единствено една представителка от страна. Класиралите се до 18-то място за многобой в Москва ще вземат участие в младежките олимпийски игри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР