Анна Георгиева е започнала кампания, с която да набави нови

...
Анна Георгиева е започнала кампания, с която да набави нови
Коментари Харесай

Има ли желаещи, които искат да дарят книги за изгорялата библиотека в Гложене?

Анна Георгиева е почнала акция, с която да набави нови книги за изгорялата читалищна библиотека в село Гложене. Ето какво написа тя във фейсбук:

" До всички четящи, които желаят да дарят книги за изгорялата читалищна библиотека в село Гложене! Който е следил предходната обява знае, че аз се заех да движа акцията от Враца. След диалози с кмета на селото Петко Петков и с шефа на читалището Виолета Иванова стигнахме до извода, че най-удачният вид е книгите да се изпращат до мен. Поемам цялостната отговорност да ги запазвам до края на акцията. След избран период, който можем да измислим дружно, книгите ще бъдат занесени в Гложене. Кметът се ангажира да изпрати служебния автомобил, с цел да ги вземат, и да обезпечи помещение в кметството, което да бъде обособено като краткотрайна библиотека. 
Тъй като на адрес е много ангажиращо, разговарях и с куриерска компания „ Еконт “. Служителите обявиха, че няма проблем да изпращате даренията си до техен офис, а аз да минавам да ги взимам, да речем един път седмично. Така излиза по-евтина доставката, която би трябвало да е за ваша сметка. 
Ако всички са съгласни с тези условия, оставям данните си и адреса на офиса на куриерската компания. Оставам отсреща за всевъзможни въпроси и оферти. 
Анна Георгиева, тел. 0877122007
Адрес: гр. Враца, до офис на „ Еконт “ - площад „ Руски “
П.С. Ще направя лист с всички дарени заглавия, с цел да сте сигурни, че няма нередности и че нищо не се е " изгубило по трасето ". "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР