Анна Делви, представена в хитовата поредица на Netflix “Anna Inventing”,

...
Анна Делви, представена в хитовата поредица на Netflix “Anna Inventing”,
Коментари Харесай

Анна Делви: Смятам, че съм по-самосъзнателна от измислената филмова версия на себе си

Анна Делви, показана в хитовата поредност на Netflix “Anna Inventing”, счита, че е по-самосъзнателна от измислената версия на себе си.

31-годишната наказана немска гражданка, чието същинско име е Анна Сорокин, е изцяло несъгласна с метода, по който Джулия Гарнър я изобрази в минисериала на Netflix “Inventing Anna”, основан на проверяващата история The Cut на журналистката Джесика Преслър.

В изявление за Cosmopolitan Ана сподели: „ Мисля, че съм по-наясно с метода, по който намирам себе си. Невинаги, само че просто не мисля, че съм толкоз груба и безсрамна.”



Фалшивата немска наследница, която през 2019 година беше наказана за тежка кражба и машинация, твърди, че е траяла живота на черни дни измежду елита на Ню Йорк. Съдът я призна за отговорна в кражба на десетки хиляди долари от банки, хотели и другари.

„ Аз персонално продължих от дълго време, безусловно не съм на същото място. Но съм наранена от метода, по който светът ме вижда и какво мислят хората за мен. Тъй като живея по отношение на всички останали и света, аз не живея сама. “



Съобщава се, че Netflix е платил на Ана 320 000 $ за правата върху историята, само че съдията й подреди да употребява парите като реставрация за жертвите си, която включва физически лица, хотели и банки, както и 75 000 $ юридически хонорари поради изгубеното си дело.

Ана, която беше освободена от 12-годишна присъда отнемане от независимост през февруари предходната година, сега се бори с имиграционни чиновници на Съединени американски щати, с цел да спре депортирането й назад в Европа.

Ана живееше в скъпи хотели, организираше празненства, обличаше се като дива и ходеше на екзотични пътувания. Цял Ню Йорк искаше да се мотае с нея, беше в пандиза и неотдавна получи сериал от девет епизода.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР