АНКОРИДЖ, Аляска (АП) — Голям товарен кораб с пожар в

...
АНКОРИДЖ, Аляска (АП) — Голям товарен кораб с пожар в
Коментари Харесай

Товарен кораб, превозващ горящи литиево-йонни батерии, достига до Аляска, но е задържан в морето за безопасност

АНКОРИДЖ, Аляска (АП) — Голям товарен транспортен съд с пожар в трюма е арестуван на 2 благи (3,22 километра) от брега на пристанище на Аляска като защитна мярка, до момента в който се подхващат старания за потушаване на пламъците, заяви бреговата защита на Съединени американски щати в събота.

Няма потърпевши 19-те членове на екипажа на борда на Genius Star XI, който превозваше товар от литиево-йонни акумулатори през Тихия океан, от Виетнам до Сан Диего, се споделя в известие на окръга на защитата в Аляска.

Пожарът е почнал на Коледа в товарен отсек №1, представител на притежателя на кораба Wisdom Marine Group се споделя в изказване. Екипажът пусна въглероден диоксид в трюма и го запечата заради опасения от детонация.

Персоналът на кораба предизвести бреговата защита рано сутринта в четвъртък за пожара. Бреговата защита сподели, че е отклонила 410-футовия (125-метров) товарен транспортен съд към Dutch Harbor, едно от най-натоварените риболовен пристанища в страната, ситуирано в Unalaska, общественост на Алеутските острови на към 80...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР