АНКЕТА: Ще спечели ли Гришо титлата в Лондон? Григор Димитров

...
АНКЕТА: Ще спечели ли Гришо титлата в Лондон? Григор Димитров
Коментари Харесай

От Гришо лъха самочувствие: Ще спечеля, дори да не ми върви! Така правят големите

АНКЕТА: Ще завоюва ли Гришо купата в Лондон?

Григор Димитров впечатли с изявлението си за днешния край на Мастърс шампионата в Лондон против Давид Гофен. Българинът от понеделник публично става номер 3 в света и към този момент стартира да приказва и мисли като състезател от тенис елита.

Гришо регистрира, че Гофен е победил Рафаел Надал и Роджър Федерер в Лондон, само че се закани да удари белгиеца за втори следващ път в границите на седмица, даже да няма шанс на корта.

" Мач като всеки различен. Очевидно Давид се оправи добре през тази седмица. Победи Рафа Надал, Роджър Федерер – това са огромни триумфи. Неговото самочувствие несъмнено ще високо. Аз обаче няма да мисля за това, нито за неговата игра. Ще се концентрирам върху личната и върху възобновяване си.

И за двама ни това една друга сцена. Да, неделята е превъзходен ден да играеш мач. Мисля, че те са най-хубавите в това отношение. Точно затова упражнявам даже в неделя. Най-важното за мен е да намеря метод да печеля мач, даже когато нямам ден. Точно това вършат топ играчите. Толкова е простичко. Когато имат неприятен ден, те намират метод да победят и го вършат. Не мисля, че против Сок играх зле, само че просто усетих, че можех да върша някои неща по-добре ”, добави Григор.

Финалът е от 20:00 часа наше време и ще бъде излъчен онлайн по Мтел Спорт 1.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР