Анкара проведе разговори с Москва и Киев относно мината, открита

...
Анкара проведе разговори с Москва и Киев относно мината, открита
Коментари Харесай

Турция обсъди с Русия и Украйна проблема с мината, открита в Босфора

Анкара организира диалози с Москва и Киев по отношение на мината, открита в пролива Босфор. Това съобщи турският министър на националната защита Хулуси Акар.

В събота турският вестник " Стар " заяви, че покрай входа на Босфора е открит обект, сходен на мина. По-късно от турското министерство на защитата потвърдиха информацията. Според ведомството в пролива е открита стар модел мина. За известно време проливът беше затворен за придвижване на кораби.

„ Говорихме за това както с съветските, по този начин и с украинските управляващи. Нашата координационна активност продължава “, цитира РИА Новости изказването на турския министър.

ФСБ на Русия по-рано заяви, че въоръжените сили на Украйна са конфигурирали към 420 подводни мини на подстъпите към пристанищата Одеса, Очаков, Черноморск, написа Федералната осведомителна организация. След изказването на съветската специфична работа, турският флот изиска от корабите да наблюдават плаващите мини. Също по този начин управляващите на страната вкараха възбрана за нощен лов на риба в част от акваторията на Черно море.

Русия организира специфична интервенция в Украйна. Основната цел е демилитаризацията и денацификацията на републиката, както и отбраната на жителите на Донбас от геноцида на киевския режим.

Под контрола на формированията на националната милиция на Луганската и Донецка национални републики минаха 276 обитаеми места, които преди този момент са били в зоната на интервенции на украинската войска и националните батальони.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР