Анкара не вижда смисъл сама да си простреля кракаТурция не

...
Анкара не вижда смисъл сама да си простреля кракаТурция не
Коментари Харесай

Турция няма да се присъедини към антируските санкции

Анкара не вижда смисъл сама да си простреля крайници

Турция не постанова наказания против Русия и няма да се причисли към западните антируски наказания. Това съобщи в изявление за телевизионния канал Хабертюрк формалният представител на президента на Турция Ибрахим Калън.

Според представителя на турския президент няма „ последователен напън “ върху Турция да се причисли към антируските наказания, само че „ от време на време се получават такива претенции “.

„ Вече споделих, че не можем да създадем това, защото това ще удари на първо място нашата стопанска система... в последна сметка всичко минава през Турция “, предава думите му РИА Новости.

Както акцентира Калън, Турция " организира уравновесена политика по отношение на Русия ", тя " не постанова наказания и няма да бъде обвързвана с тях " и има намерение да " съблюдава и следва своите ползи ".

„ Ако всички разрушат мостовете, кой в последна сметка ще приказва с Русия? - цитира го ТАСС.

По неговите думи, руско-турските стопански връзки " са от такова естество, че налагането на наказания ще аргументи повече вреди на турската стопанска система ", в сравнение с самата Русия, тъй че Турция " зае ясна позиция " по този въпрос и " то беше признато на запад. "

По мнението на Калън, западните наказания не оказват доста въздействие върху съветската стопанска система, а съветският президент Владимир Путин не е изгубил позициите си в страната.

„ Санкциите нямат упования резултат, позицията на Путин в страната не е изгубена, а рублата се ускорява. Трудно е да се разбере къде е тази линия, на която военните дейности ще спрат “, сподели той.

Коментирайки опцията за подписване на спокойно съглашение сред Русия и Украйна в близко бъдеще, представителят на турския президент сподели, че е прекомерно рано да се приказва за това.

„ Ситуацията за договаряния сред Руската федерация и Украйна сега наподобява неприемлива. Не виждаме политическата воля на партиите”, споделя той.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР